23 juli 2024

“Toen Rock ‘n’ Roll nog een baby was”

1 min read

Vanaf 4 september nemen we jou op zondagochtend mee naar de spannende jaren waarin de popmuziek geboren werd. De periode van midden jaren 50 tot midden jaren 60 was een moment waarop fanfares, balorkesten en bigbands plots concurrentie kregen van grote namen als Roy Orbison, Buddy Holly, Elvis Presley, The Everly Brothers, Eddie Cochran, Bill Haley en vele anderen.

Er mocht al eens gek gedaan worden met elektrische gitaren en drums. Er mocht al eens bovenop een piano gestaan worden (cfr Jerry Lee Lewis). Deze muzikale revolutie werd de basis voor alle popmuziek zoals we ze nu kennen. Herbeleef deze jaren in “Toen Rock ‘n’ Roll nog een baby was”. Op zondagochtend tussen 8 en 9 op ClubFM!

More Stories

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *